Medlemskab og pris

4. september 2020: Vi må desværre stoppe for flere tilmeldinger for medlemskab i den nye sæson, da der nu er udsolgt.

Programmet for BB Filmklub’s 6. sæson er nu klar, og der vil blive forestillinger den sidste mandag i månederne september, oktober, november, januar, februar, marts og april, i alt 7 film. Som medlem køber du på forhånd adgang til 5 film efter eget valg til en pris af 45 kr/film, i alt kr. 225. Ønsker du at se alle filmene, kan du købe billetter til de sidste to film til samme gunstige pris på kr. 45/film.

I god tid forud for hver film vil der blive udsendt mail til medlemmerne med yderligere informationer om arrangementet.

Du bliver medlem på følgende måde:

1. Overfør først kr. 225 til biografens bankkonto reg. 9381 konto 0003871487 – husk at oplyse dit navn ved netbankoverførslen.

2. Udfyld dernæst nedenstående formular. Du kan så få dit medlemskort i biografen, når du kommer til den første BB filmaften:

Udfyld og send:

Tryk på Send for at bekræfte din bestiling